Szárnyaszegetten kezdtek a Red Bullok Monacóban

Vágólapra másolva!
Visszafogottan kezdtek a Monacói Nagydíj első napján a Red Bull Racing pilótái. Minden bizonnyal nem Coulthardék autója lassult be az elmúlt futamokhoz képest, csak az eddig is oly sokszor előkerülő műszaki hibák Monacóban is jelentkeztek.
Vágólapra másolva!

A két héttel ezelőtti Spanyol Nagydíjon az előkelő ötödik helyet megszerző Coulthard Monte-Carlóban mindkét csütörtöki edzésen lassabb volt csapattársánál, Mark Webbernél.

"Ez egy bosszantó nap volt a számunkra"- kezdte Coulthard. "A délelőtt folyamán műszaki problémáink akadtak, ráadásul ezután még az autóm is megsérült a Loews kanyarban. A fiúk gyorsan kijavították a sérülést, kétségtelen hogy ezúttal is jól dolgoztak. Ennek ellenére, nem vagyok megelégedve a nyitó napunkkal"- összegzett az egy 13. és egy 10. helyet szerző skót pilóta.

Coulthard csapattársa, Mark Webber ennél némiképp elégedettebb lehetett a délelőtti hatodik, majd a délutáni kilencedik helyével, bár az ő munkáját is gátolták a fel-felmerülő műszaki hibák: "Délután volt egy hidraulikus problémánk, és elővigyázatosságból kicserélték a váltómat is. Ráadásul egy alkalommal érintettem a korlátot, de szerencsére vissza tudtam hajtani a bokszba."

"Ennek ellenére megnyugtató, hogy a hibákat leszámítva egész jól szerepeltünk, főleg úgy, hogy közel se teljesítettünk annyi kört, mint amennyit szerettünk volna. Remélem, hogy a hétvége hátralevő részében, nem lesznek további problémáink"- fejezte be Webber.