Motorhiba és baleset a Spyker első napi mérlegén

Vágólapra másolva!
Először technikai probléma, majd egy kisebb baleset hátráltatta csütörtökön a Spyker csapatát. Ennek ellenére a pilóták nagyon bizakodóak az időmérőt és a versenyt illetően, bár mindkét edzésen az utolsó helyeken végeztek.
Vágólapra másolva!

"Reggel a motor meghibásodásával pechünk volt, ezért délutánig várnunk kellett, hogy hosszabb etapokat is mehessünk"- kezdte értékelését Christijan Albers.

"Természetesen mentem volna többet is, de ez most nem volt lehetséges. Nem vagyunk annyira lemaradva, de azért még van min dolgoznunk, a tempónk megvolt, de egy kis hibát elkövettem a gyors körömön"- nyilatkozta Albers.

"Ez egy nagyon nehéz nap volt a számunkra"- vette át a szót Adrian Sutil. "Reggel problémáink voltak a motorral, így nem tudtunk sokat menni. Éppen ezért csak egy próbakörön voltunk, de délután már kipróbáltunk néhány beállítást, ami teljesen rendben volt, de a sebességünkön még javítanunk kell, mert túl sok időt veszítünk."

Az ifjú németnek délután nem technikai problémája volt, mint csapattársának, hanem egy kisebb balesetet szenvedett, ami itt Monacóban szinte szokványos. "Másodszorra a puha keverékű gumival gördültem ki, de az autó egyensúlyával nem volt minden rendben, nagyon nehezen tudtam menni, és nem tudtam bevenni a kanyart, így belementem a palánkba. Nem volt nagy dolog, de csalódott vagyok."