Az első naphoz hasonló folytatásban bízik a Super Aguri

Vágólapra másolva!
A Super Aguri csapat Barcelonában megszerezte fennállása első pontját, miután Takuma Szato nyolcadik helyen gurult át a célvonalon. Monacóban újra esélyük lehet a pontszerzésre, hiszen ez az a pálya, ahol elég egy aprócska hiba és a versenyzők sorrendje máris átalakul.
Vágólapra másolva!

Az első szabadedzésekkel mindkét pilóta elégedett volt, így a csütörtöki nap után bizakodva várják a folytatást.

"A pálya állapota drámai volt a délelőtt folyamán, a gumik nem az elvártak szerint teljesítettek, ezért délután váltottunk"- kezdte összefoglalóját Szato. "Végül is úgy vélem, hogy van egy nagyon jó ötletünk arra, hogy milyen legyen az autó a hétvégén, de meg kell várnunk, hogy milyen idő lesz, hiszen esély van esőre."

"Az autó megbízhatónak mutatkozik, ezért sok kört tudtam teljesíteni. Pénteken megvizsgáljuk az adatokat és bízom benne, hogy az időmérőn jó teljesítményre leszünk képesek"- értékelt a délután a tizenharmadik helyen végzett Szato.

A Super Aguri másik pilótája, Anthony Davidson tizenkilencedikként zárta az első napot, számára nem úgy sikerült az edzés, ahogyan azt eltervezte.

"Csalódás ez a nap, miután az egyes kanyarban nekimentem a korlátnak. Az autóban magabiztosnak éreztem magam, de az ütközés után kezdhettem újra felépíteni a gyorsköreimet. A végére megtaláltuk az autó egyensúlyát, ezért a hétvége további részét illetően bizakodó vagyok"- értékelt röviden a brit pilóta.