Németország
21:002024. június 14.
Skócia
Magyarország
15:002024. június 15.
Svájc
Vágólapra másolva!
Martin Whitmarsh, a McLaren ügyvezető igazgatója arra tippel, hogy a hétvégi Monacói Nagydíjon valamelyik ezüstnyíl fog győzni.
Vágólapra másolva!

A McLaren-autók Monacóban hagyományosan jól szerepelnek, Mika Häkkinen 1998-as sikere óta négyszer nyertek a hercegségben, és tavaly sem sok hiányzott az újabb elsőséghez, de Kimi Raikkönen autója nem bírta a terhelést.

Ezek után Whitmarsh joggal optimista a vasárnapi futam előtt is: "Most ebben a pillanatban a mi fiainkra tenném a pénzemet"- mondta nemes egyszerűséggel az ügyvezető.

Nem kis meglepetésre négy futam után a pilóták közt a McLaren újonca, Lewis Hamilton gyűjtötte a legtöbb pontot, a fiatal britet sokan Monacóban a győzelemre is esélyesnek tartják: "Az tény, hogy Lewis még nem veszített Monte-Carlóban. Itt egyébként sokkal több tapasztalata van, mint azokon a pályákon, ahol eddig versenyeztünk. Fantasztikus amit művel, Monacóban még sohasem hibázott, legyen szó a Forma-3-ról, vagy a GP2-ről."

"Nagyon jók a beállításaink, az autóinknak fekszik a pálya. A pilótáink mindketten hisznek a győzelemben, még jobban, mint a korábbi futamokon. Már nagyon várom a versenyt"- fejezte be Whitmarsh.

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!

Mindent egy helyen az Eb-ről