Kisebb műszaki probléma hátráltatta a BMW-t

Vágólapra másolva!
Kissé visszafogott teljesítménnyel mutatkozott be a BMW Sauber istálló Monacóban, ráadásul Nick Heidfeldet délután műszaki hiba is hátráltatta. Ennek ellenére a BMW-seknél több kilométer egyetlen csapat sem tett meg csütörtökön.
Vágólapra másolva!

Délelőtt Heidfeld a harmadik legjobb idővel hangolt a Monacói Nagydíjra, ám délután az üzemanyag-nyomással volt némi problémája, emiatt csak tizennegyedik lett. Robert Kubica azonban jelezte, a BMW-k nem lassultak a legutóbbi futam óta.

"Jó napot zártuk, sikerült rengeteg értékes tesztkört megtennünk"- kezdte napvégi összefoglalóját Rober Kubica. "Délelőtt még szemcsésedtek a gumik, de változtattunk a beállításokon, így utána már nem volt probléma."

"Változtatnunk kell még néhány dolgon, de elképzelhető, hogy szombaton az időjárással is meg kell küzdenünk. Egyes előrejelzések ugyanis esőt jósolnak"- tette még hozzá a lengyel.

Nick Heidfeld nem volt túlságosan elégedett az eredményeivel: "A köridőim nem néznek túl jól, de azért nem olyan rossz a helyzet. Délután gondunk volt a benzinnyomással, ez természetesen értékes perceket vett el tőlünk. De ezt leszámítva mindkét edzés jól alakult."