Fisichellára építhet a Renault Monacóban

Vágólapra másolva!
Az idén eddig nem sok vizet zavaró Renault a hétvégén akár már a dobogós helyekért zajló pofozkodásba is beleszólhat Giancarlo Fisichella révén, az olasz ugyanis jól szerepelt a Monacói Nagydíj csütörtöki szabadedzésein.
Vágólapra másolva!

A francia istálló másik pilótája, az újonc Heikki Kovalainen viszont nem lehet túl elégedett, a finn délután majdnem összetörte autóját.

"Igazán jól sikerült ez mai nap, lényegesen jobban, mint az utóbbi versenyeken"- nyilatkozta délutáni ötödik helye után Fisichella. "Az autó egyensúlya rendben volt, nagyon jól éreztem magam benne. Az egyetlen probléma az volt, hogy a gumik szemcsésedni kezdtek. De bízunk benne, hogy a pálya állapota is javulni fog, és akkor megszűnik ez a gond is."

"Köszönettel tartozom a szerelőimnek, akik ebédidejükben is azért dolgoztak, hogy megjavítsák az autót, amivel délelőtt koccantam. Nekik köszönhetem, hogy egyáltalán délután a pályára hajthattam, de jó pozícióból várhatjuk a szombati napot"- fejezte be elégedetten az olasz, aki délelőtt negyedik volt.

Heikki Kovalainen visszafogottabb produkcióval, és egy 16., valamint egy 17. pozícióval rukkolt elő: "Nem volt túl látványos nap ez a mai. Az autó egyensúlya rendben volt, de szombatig van még mit továbbfejlesztenünk, hiszen igazán gyors kört nem tudtam produkálni. Visszafogottan kezdtem, remélem az időmérőn már jobbak leszünk"- fejezte be a finn.