Jó esély van Verstappen visszatérésére

Vágólapra másolva!
Jos Verstappen csaknem négy éve futotta utolsó Forma-1-es versenyét, ám a holland pilóta még ez idén visszatérhet a száguldó cirkuszba. A 35 éves versenyző a Spyker-istálló színeiben mutathatja meg magát ismét.
Vágólapra másolva!

A GPUpdate.net értesülései szerint a Spyker istálló komoly érdeklődést mutat a rutinos holland bevetés iránt, bár valószínű, hogy csak médiaeseményről van szó, hiszen a korábbi F1-es pilóta még mindig az egyik legnépszerűbb autóversenyző a hazájában.

A Belga Nagydíjon Verstappen bevetésével pedig jónéhány holland drukkert lehetne kicsábítani a versenyre, a Spyker istállónak pedig minden támogatásra szüksége van. Az ötlet egyébként a kiscsapat egyik szponzorának fejéből pattant ki.

"Az egyik támogatónk, a Trust ügyvezető igazgatója, Michel Perridon keresett meg azzal, hogy van egy elképzelése"- nyilatkozta a Spyker igazgatója, Michiel Mol. "Magam is úgy gondolom, hogy remek az ötlet, de egyelőre nincsen szerződés a kezünkben. De nagyon szívesen leülünk egyeztetni a Trusttal és Verstappennel is. Talán egy teszt vagy egy pénteki edzés erejéig vezethet majd nálunk is"- fejezte be Mol.