Németország
21:002024. június 14.
Skócia
Magyarország
15:002024. június 15.
Svájc

Ralf Schumacher magának is csalódást okozott

Vágólapra másolva!
Felemás időmérő edzést zártak szombaton a Toyoták. Jarno Trulli a hatodik helyre hozta be versenygépét, ami kifejezetten jó pozíciónak mondható, ugyanis a McLareneken, és a Ferrarikon kívül csak a BMW-s Robert Kubica előzte meg.
Vágólapra másolva!

Az istálló másik versenygépével Ralf Schumacher viszont lényegesen rosszabbul szerepelt, a német már az első tizenöt perc után kiesett, és csak a tizenhetedik helyről indulhat vasárnap.

Jarno Trulli hatodik helyével idénybeli legjobb helyezését érte le: "Az egész csapat remek munkát végzett, és kivételesen az autóval sem volt semmi baj szombaton. Nagyon nehéz meccs volt. Próbáltunk taktikusan autózni, és azt hiszem, sikerült is. Igaz kellett a szerencse is, mert az edzés első harmadában beszorultam néhány autó mögé, és éppen csak továbbjutottam"- értékelt röviden az olasz.

Ralf Schumacher viszont már érthetően nem tudott elégedetten nyilatkozni: "Magamnak is csalódást okoztam a szombati eredményemmel. Ahogyan Jarno, én is bekerültem egy kisebb tömegbe az első szakaszban, ami engem is visszavetett."

"Egy valami biztos, a mai eredményem nem tükrözi azt, amire valójában képes vagyok. Eddig a barcelonai pálya nem az előzésekről volt híres, így nem lesz könnyű dolgom a futamon, de kíváncsi vagyok mennyit jelent majd az, hogy a télen átalakították a pályát."

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!

Mindent egy helyen az Eb-ről