Tippelj a Spanyol Nagydíj befutójára!

Vágólapra másolva!
Négy hetes szünet után az F1hírek Tippverseny elérkezett az újabb fordulójához. Ember legyen a talpán, aki megtippeli a Spanyol Nagydíj befutóját, de akinek ez sikerül, az egy iPod-dal gazdagodhat.
Vágólapra másolva!

Ritka jelenség a Forma-1-ben, hogy ilyen szorosan alakul az élmezőny, legalább is, ami a pontversenyt illeti. Az élen álló hármasnak egyenként 22 pontja van, de az Alonso-Raikkönen-Hamilton triót mindössze ötpontos távolságban követi a ferraris Massa. A többiek valószínűleg nem tudnak majd beleszólni az első helyért folytatott küzdelembe Barcelonában sem, de még csak véletlenül sem akarunk tippeket adni!

Ez ugyanis a vállalkozó szellemű olvasóink dolga, akik a Spanyol Nagydíjra vonatkozó tippjeiket csütörtök éjfélig adhatják le. Ezúttal is a pole pozíciót megszerző pilóta nevét és a vasárnapi versenyen az első nyolc helyen befutó pilóták sorrendjét lehet megtippelni.

A Tippverseny negyedik fordulójában is értékes nyereményeket kapnak a legjobban tippelők. Az a játékos, akinek kristálygömbje a legjobban működött, egy Apple iPod nano 2GB-os, szupervékony, színes kijelzős zenelejátszóval gazdagodik majd. Itt érdemes megemlíteni, hogy ha a tippelők közt holtverseny alakul ki, akkor a voksát korábban leadó játékos a nyerő, tehát nem érdemes sokat teketóriázni a tippeléssel.

A második helyen végző játékosunk egy egyhónapos fitnessbérletet vihet haza, melyet a Danubius Premier Hotel Stadion Fitness centrumában válthat be izzadtságcseppekre.

A harmadik legpontosabban tippelő játékosnak sem lesz oka szomorkodni, az ő jutalma egy 10.000 Ft értékű vásárlási utalvány, melyet a www.gpshop.hu on-line F1 áruházban válthat be, ahol az ország legszélesebb választékával rendelkeznek eredeti F1-es rajongói termékekből, de több WRC csapat hivatalos ruházata is megtalálható náluk. A nyeremény egy éven belül levásárolható az áruház kínálatából.

Tehát, tippre fel!

Mindenkinek jó játékot kíván az F1hírek szerkesztősége