Hamiltonnak a médiát is kezelnie kell

Vágólapra másolva!
Lewis Hamilton amióta bemutatkozott a Forma-1-ben, folyamatosan a média érdeklődésének középpontjában áll. A fiatal brit teljesítményét látva ez nem véletlen, de Damon Hill szerint óvakodni kell a fokozott közszerepléstől.
Vágólapra másolva!

Nagy-Britannia legújabb üdvöskéje, a mclarenes Lewis Hamilton az utóbbi időben több nagy elődje intelmeit is zsebre tehette. Elég, ha csak Nigel Mansell tanácsaira gondolunk, de 1996 bajnoka, Damon Hill is ellátta már útravalóval az újoncot.

Utóbbi ezúttal a média kezelésére adott tippeket Hamiltonnak: "Annak idején, mikor a Forma-1-be kerültem, egyszerűen nem voltam felkészülve a médiára"- emlékezett vissza Hill. "Lewis is biztos lehet benne, hogy ez a jelenlegi érdeklődés csak fokozódni fog, amikor majd elkezd futamokat nyerni."

Hamilton pályafutása első három futamán mindig dobogóra állhatott, ezek után Hill biztos benne, hogy honfitársa első diadalára sem kell már sokat várni, de azért figyelmeztette: "Óvatosnak kell lennie. Jobban teszi, ha a média kezelésére is kidolgoz egy stratégiát, ez is nagyon fontos."

"De ehhez mindenekelőtt fel kell nőnie, de szerintem Lewisnál ez sem jelenthet problémát"- méltatta honfitársát Hill, majd így folytatta: "Nagyon emlékezetes produkciót nyújtott eddig, senki sem várt tőle ehhez foghatót."