Vágólapra másolva!
A McLaren Mercedes brit versenyzője, Lewis Hamilton számára többé már nem álom a győzelem a Forma-1-ben, ugyanis szánt szándéka, hogy a két hét múlva megrendezésre kerülő Spanyol Nagydíjon felálljon a dobogó legmagasabb fokára.
Vágólapra másolva!

A huszonkét éves pilóta fantasztikusan kezdte meg pályafutását a Forma-1-ben, és már most beírta magát a történelemkönyvekbe, ugyanis az első olyan újonccá vált, aki élete első három F1-es megmérettetésén felállhatott a dobogóra, mellyel a bajnokság első helyére került pontegyenlőséggel Alonsóval, és Raikkönennel.

Hamilton már volt harmadik és második helyezett, már csak a győzelem hiányzik a tarsolyából, amit reményei szerint akár már a két hét múlva megrendezésre kerülő Spanyol Nagydíjon bezsebelhet.

"Nem álmodok arról, hogy megnyerem a Spanyol Nagydíjat, komolyan gondolok rá" - mondta a brit sofőr az ITV-nek adott nyilatkozatában. "Mindenkinek vannak álmai, és céljai, és idővel egyre több lesz ezekből."

Annak ellenére, hogy kezdeti sikereit követően mindenki csodafiúként beszél róla, Hamilton bevallotta, nem szabad túlságosan elszállniuk az embereknek, hiszen ő is csak egy egyszerű versenyző.

"Egy átlagos fiú vagyok, egy kisvárosból" - folytatta. "Élvezem azt, amit csinálok, imádom. Ez az, amit már oly rég óta csinálni szerettem volna. Tizenhárom évet versenyeztem, és most a Forma-1-ben vagyok. Mindent ki kell adnom magamból, hogy sikeres legyek."