Több kulcsfigura is érkezhet a Hondához

Vágólapra másolva!
A Honda Racing nyár végére komolyan átszervezi technikai részlegét, mert csak így tud kilábalni a problémákból, állítja a gárda vezetője, Nick Fry.
Vágólapra másolva!

Miközben a színfalak mögött folyamatosan zajlanak a tárgyalások a Ferrari egykori technikai vezetőjével, Ross Brawnnal egy esetleges 2008-as szerződésről, a Honda csapatvezetője, Nick Fry elmondta, más gárdáktól is érkezhetnek magasabb rangú vezetők, akik képesek lehetnek felrázni a brackley-i bázisú alakulatot.

"Még relatíve fiatal és tapasztalatlan szervezet vagyunk" - mondta a szakember. "Éppen ezért folyamatosan arra törekszünk, hogy felpezsdítsük a csapatot, és jobbá tegyük a technikai részleget. És a mostani helyez ezt csak meggyorsítja. Jelenleg is tárgyalásban vagyunk néhány magas rangú szakemberrel. Azonban a sport nagyágyúival nem egyszerű tárgyalni, nem egyszerű szerződést kötni. Éppen ezért komoly változás nyár végéig, vagy ősz elejéig nem is várható."

Fry azt is kihangsúlyozta, a Honda többé nem engedheti meg magának, hogy gyenge autóval kezdje meg az évet. A szakember szerint a technikai részlegük miatt küszködnek jelen pillanatban.