A Spykernek esze ágában sincs lecserélni Alberset

Vágólapra másolva!
Miután egyes sajtóértesülések arról szóltak, hogy a Spyker csapatnál bizonytalanná vált az eddig gyengén teljesítő Christijan Albers helye, a kiscsapat főnöke, Colin Kolles határozottan állította, hogy nem tervez pilótacserét.
Vágólapra másolva!

A német Bild vetette fel még hétfőn annak lehetőségét, hogy a Spyker lecserélné az idei első három futamon halovány teljesítményt nyújtó pilótáját, a másodéves Christijan Alberset.

A németek valószínűleg kicsit hazabeszéltek, hiszen feltételezésük szerint honfitársuk, a jelenleg a holland kiscsapatnál tesztelőként funkcionáló Markus Winkelhock lépne Albers helyére.

A csapatfőnök Colin Kolles azonban tévesnek nevezte ezt az információt, és a felvetésre reagálva elmondta, hogy Winkelhock tartalék pilóta, így csak akkor jöhet számításba, ha valamelyik versenyzője betegség vagy egyéb ok miatt nem állhat rendelkezésére.

"Christijan pozíciója biztos, nem kell aggódnia amiatt, hogy bárkit is a helyére tennénk. A szezon végéig ő fog versenyezni"- nyilatkozta Kolles, akinek szavai minden bizonnyal megnyugtatták Alberset, akinek azért nem ártana összekapnia magát, nehogy kenyéradója megfogadja az újságírók "tanácsát".