Felemás mérleggel zárta az időmérőt a Red Bull

Vágólapra másolva!
A Red Bull Racingnél most azon morfondírozhatnak, hogy vajon félig teli, vagy félig üres az a bizonyos pohár. Mark Webber remekelt és a nyolcadik helyet szerezte meg, David Coulthard viszont váltóhiba miatt csak utolsó előttiként rajtolhat.
Vágólapra másolva!

A Red Bull továbbra is erős középcsapat benyomását kelti, de ezt ismét nem tudta bizonyítani mindkét pilóta, hiszen Coulthardot technikai probléma hátráltatta.

Mark Webber az idei év eddigi három időmérőjén mindig kvalifikálta magát a legjobb tízbe, és rendre elverte csapattársát, David Coulthardot. Az ausztrál pilóta nyolcadik lett, de ennél is többre vágyott: "Szerettem volna még előrébb kerülni, de jelenleg itt a helyünk. A versenyen mindent bele kell adnunk, és remélem végre szerezhetünk egy-két pontot is"- értékelt röviden Webber.

David Coulthardnak esélye sem volt arra, hogy feljebb tornázza magát a rajtlistán, hiszen igen korán váltógondjai akadtak: "Az első etap vége felé a tizenkettes kanyarban elveszett a hetedik fokozat. Először arra gondoltunk, hogy valami szenzorprobléma lehet, ezért a fiúk állítottak valamit az autón és újra a pályára hajtottam."

"De nem lett jobb a helyzet, sőt, a hetes mellett az ötödik sebességi fokozat is eltűnt. Ez pedig nem teremtett éppen ideális feltételeket ahhoz, hogy gyors kört fussak, úgyhogy lőttek is az időmérőmnek"- fejezte be csalódottan a rutinos skót.