Davidson elégedett a Super Aguri teljesítményével

Vágólapra másolva!
Anthony Davidson annak ellenére is magabiztosan várja a hétvégi Bahreini Nagydíjat, hogy a péntek délelőtti szabadedzésen egy alattomos váltóprobléma keresztülhúzta a számításait.
Vágólapra másolva!

"A reggeli edzésen már az első etapom után probléma lépett fel a váltómmal. Azonban a második tréningen már minden rendben ment, az autó egyensúlyával sem volt gond, és különösen meg voltam elégedve a Bridgestone lágyabb keverékeivel" - kezdte mondandóját Davidson, aki végül a tizenharmadik helyen végzett a második edzésen.

"A hosszú etapokon nyújtott teljesítményemmel is elégedett vagyok. A keményebb keverékű gumik egy más történet, de szerintem a két specifikáció közti különbségek idővel majd csökkennek, ahogy azt már Malajziában is tapasztaltuk a hétvégén."

Davidson márkatársa, Takuma Szato nyugodtan körözött a mai nap folyamán, és végül a tizenhatodik helyen fejezte be a száguldást.

"Remek nap volt a mai" - mondta a japán versenyző. "Sikerült átmentenünk a hosszú etapokon nyújtott teljesítményünket az elmúlt hétvégéről és a februárban itt elvégzett tesztekről, mikor rengeteg aerodinamikai beállítást kipróbáltunk az új autón. Elégedett vagyok a versenygép egyenletességével, azonban még javítanunk kell a sebességünkön holnapig."