A Williams már az időmérőre koncentrál

Vágólapra másolva!
A pénteki nap után a Williams istállónál mind a sebességgel, mind a megbízhatósággal elégedettek lehetnek, de a kék-fehér gárda még mindig aggódik az időmérő miatt.
Vágólapra másolva!

A Williams istálló eredményes napot zárt a Bahreini Nagydíj szabadedzései után, hiszen a második tréningen Alexander Wurz hatodik, Nico Rosberg pedig nyolcadik lett, de hátrányuk nem volt túl nagy az éllovas Kimi Raikkönenhez képest.

"Sok volt a pótolnivalónk a mai nap folyamán, hiszen a télen mi nem teszteltünk itt"- kezdte értékelését Wurz, aki az idei szezonban még pont nélkül áll. "Ennek ellenére azonban gyorsan elkaptuk a fonalat, és szerintem sikerült megtalálni a helyes beállításokat."

"Sikerült jól felkészülnünk a szombati kvalifikációra és a vasárnapi versenyre is. Eddig minden a terveink szerint alakul"- fejezte be az osztrák.

Wurz csapattársa, Rosberg is elégedett volt, de a fiatal német szerint a holnapi kvalifikációra még sokat kell készülniük: "Délelőtt még nem volt egyszerű a pályán autózni, de utána sokat javultak a körülmények. Jó irányba haladunk, és viszonylag gyorsan utolértük magunkat, hiszen volt némi lemaradásunk, mert a téli teszteket kihagytuk."

"A pálya állapota egyébként más, mint a téli tesztek alatt volt, ami nekünk kedvez. A hosszú etapokon nincs baj a sebességünkkel, de az éjszaka és a holnap reggeli edzésen még azon kell majd dolgoznunk, hogy az időmérőn egy körön belül is gyorsak legyünk"- tette még hozzá Rosberg.