A tökutolsó Spyker pilótái szerint minden rendben

Vágólapra másolva!
A Spyker csapata nem okozott meglepetést Bahreinben sem, a holland istálló autói a vert mezőnyben végeztek mindkét pénteki edzésen. A pilóták ennek ellenére elégedettek voltak a pénteki nappal.
Vágólapra másolva!

A csapat újonca, Adrian Sutil most autózott először a bahreini pályán, de gyorsan megtanulta annak vonalvezetését, ráadásul mindkét tréningen gyorsabb volt csapattársánál, Christijan Albers-nél.

A Spyker katasztrofális versenyt futott egy héttel ezelőtt Malajziában, hiszen a kilencedik körben már egyik autó sem volt versenyben. A mai nap után azonban Sutil bizakodva várja a szezon harmadik versenyét: "Jól sikerült az első napunk. Megkedveltem a pályát a hosszú egyenesei és a kemény fékezést igénylő szűk kanyarjai miatt, ráadásul szerintem fekszik is az autónknak. Elégedett vagyok az egyensúllyal, sokkal jobb, mint Malajziában, és a hátrányunk sem olyan nagy az élmezőnyhöz képest, mint legutóbb"

Christijan Albers annak ellenére is elégedett volt, hogy délelőtt utolsó, délután pedig Button motorhibája miatt utolsó előtti lett: "Az autó egyensúlya a második edzésen már teljesen rendben volt, hiszen akkor már több gumi rakódott le a pályára. Közel vagyunk hozzá, hogy megtaláljuk az optimális beállítást, de még sokat kell dolgoznunk"- értékelt Albers.