A vártnál ütőképesebb volt a Toro Rosso

Vágólapra másolva!
A Toro Rosso Malajziában sem tudott beleszólni a pontszerző helyek elosztásába, de Vitantonio Liuzzi és Scott Speed vasárnapi szereplésére a csapat építhet a későbbiekben.
Vágólapra másolva!

A pontokra egyelőre még várnia kell a Toro Rossónak, hiszen a vörös bikák pillanatnyilag a középmezőny tempóját sem tudják felvenni. Vitantonio Liuzzi remek köridőket produkált, de egy koccanásnál megsérült az autója, így minden esélye odalett egy jobb szereplésre. Scott Speed fékproblémával küzdött.

"Nehéz verseny volt"- nyilatkozta Speed, aki végül a 14. helyen gurult át a célvonalon. "A fékező lábamon hólyag van, annyira nehéz volt taposni a pedált. De összességében versenyképesebbek voltunk, mint vártuk."

"Az elmúlt hetekben a fiúk nagyon keményen dolgoztak, ezért kifejezetten örülök neki, hogy be tudtuk fejezni a futamot. Sokat tanultunk ezen a hétvégén, Bahreinben pedig arra kell törekednünk, hogy még jobbak legyünk"- értékelt az amerikai Speed.

A gárda másik pilótája, Liuzzi saját hibáján kívül került nehéz helyzetbe: Kár, hogy Szato hülyéskedett ott abban a kanyarban. Nekiütköztem és még Scott hátsó kerekét is eltaláltam. Ezek után a bokszba kellett hajtanom, hogy új első szárnyat kapjak."

"Nagy kár érte, mert igazán jó tempóban haladtam, sokkal jobb eredményt is elérhettem volna. De mindenképpen örömteli, hogy javultunk, így Bahreinbe optimistábban utazom el"- fejezte be az olasz, aki Sepangban tizenhetedik lett.