A versenybírák visszadobták a Spyker óvását

Vágólapra másolva!
A Maláj Nagydíj versenybírái visszautasították a Spyker óvását a Scuderia Toro Rosso ellen, mert úgy döntöttek, hogy nem tudnak ítéletet hozni az ügyben.
Vágólapra másolva!

Azt követően, hogy a Spyker a csütörtöki gépátadás után óvást nyújtott be a Scuderia Toro Rosso ellen, a maláj futam versenybírái éjszakába nyúlóan tanácskoztak arról, mit tegyenek az ügyben. A stewardok végül úgy döntöttek, mivel nem rájuk, sokkal inkább a bíróságra tartozik az ügy, nem fogadják el a Spyker óvását.

Eközben a Forma-1 kereskedelmi jogait igazgató Bernie Ecclestone mindent megtesz annak érdekében, hogy egyszer s mindenkorra véget vessen a karosszériák adás-vétele körüli vádaskodásnak, és a hétvégére megpróbálja összehívni a csapatvezetőket, hogy megbeszélhessék az ügyet.

Az F1 impresszáriója jobban szeretné, ha a versenyzésre, és nem pedig a politikai csatározásra fektetnék a nagyobb hangsúlyt a csapatok. Egyesek szerint akár még péntek este összeülhetnek a csapatok vezetői, illetve képviselői, hogy kultúráltan megoldják a kialakult, egyre kínosabb helyzetet.