A BMW-nél nem téma a pilótakérdés

Vágólapra másolva!
A BMW reagált arra a tegnapi hírre, miszerint a Toyota a következő idényre szeretné leszerződtetni a 2007 végén lejáró szerződéssel rendelkező Nick Heidfeldet. A német gárda még nem foglalkozik az átigazolásokkal, de ragaszkodik Heidfeldhez.
Vágólapra másolva!

Tegnap a német Bild című német bulvárlap szellőztette meg azt az információt, miszerint a Toyota a következő szezontól Ralf Schumacher helyett Nick Heidfeldet foglalkoztatná.

A Toyota menedzsere, Richard Cregan azonban már tegnap cáfolta ezeket a híreszteléseket: "Jelenleg még nem tartunk ott, hogy már a következő szezonról beszéljünk. Elégedettek vagyunk a jelenlegi pilótapárosunkkal, szó sincs arról, hogy bárki mást szerződtetnénk."

A pénteki nap folyamán az eddig hallgató BMW-sek is megszólaltak. Mario Theissen, a BMW motorsport igazgatója nem tulajdonít nagy jelentőséget a híreknek: "Majd csak a szezon végén vesszük elő a pilótakérdést. De először is Nickkel kell beszélnem ebben az ügyben."

Az egyik leginkább érintett személy, Nick Heidfeld sem gondolkodik csapatváltáson: "Nem hinném, hogy Ralfnak tartania kellene bármitől is, hiszen a mezőny egyik legjobb pilótája. Én pedig nagyon jól érzem magam a BMW-nél, és remélem, hogy az együttműködésünk tovább folytatódik"- nyilatkozta Heidfeld.

A BMW jelenlegi tanácsadója, korábbi tulajdonosa, Peter Sauber sem gondol arra, hogy Heidfeld csapatot váltana: "A jelenlegi párosunk jó. Kifejezetten örülök neki, hogy Nick nálunk versenyez. Hisz az autóban, ami egyre gyorsabb, és ez nagyon fontos."