Davidson újra autóba ülhet

Vágólapra másolva!
A Super Aguri versenyzője, Anthony Davidson a szezonnyitó Ausztrál Nagydíjon szenvedett kisebb hátsérülést, ami miatt a verseny után kórházba szállították. A brit azonban már felépült, és szerdán újra autóba ül.
Vágólapra másolva!

Nem kezdődött túl jól az évad Davidson számára, hiszen az első teljes szezonját megkezdő pilóta megsérült Melbourne-ben. A Super Aguri sofőrjét a Spykeres Adrian Sutil találta el hátulról, és ugyan teljesítette a versenytávot, de hátfájdalmakra panaszkodott a futam után.

A kórházban kivizsgálták Davidsont, és megállapították, hogy nincs komolyabb baj, csak enyhe izomsérülés történt, így a Maláj Nagydíjon való részvételét semmi sem fenyegette.

A mezőny a héten már Malajziában tesztel, ahol a keddi napon még Takuma Szato vezette a Super Agurit, ám szerdán már Davidson fog a volán mögé ülni: "Jól érzem magam, de erre a kis szünetre szükségem volt"- nyilatkozta az érintett.

"Egyszerű izomgörcs volt, de most már jól vagyok, és szerdán tudom helyettesíteni Takumát. Új aerodinamikai alkatrészeket kapunk, már nagyon várom, hogy kipróbálhassam azokat"- fejezte be izgatottan a brit.