Idén is teltház várja Alonsót a Spanyol Nagydíjon

Vágólapra másolva!
Az Alonso-mánia tovább tart Spanyolországban, és ennek eredményeként a májusban esedékes nagydíj szervezőinek nem kell attól tartaniuk, hogy maradnak üres helyek a Barcelonai ring mellett.
Vágólapra másolva!

A Spanyol Nagydíjnak Barcelonában a Circuit de Catalunya ad otthont, és összesen 76.700 főt képes befogadni. Tavaly ez a szám még nem volt ilyen magas, de a szervezők egy új sikánt építettek, ami mellé természetesen új tribün is dukál. Erre a lelátóra újabb 2000 belépőt értékesíthetnek a spanyolok.

A jegyek pedig kapósak, hiszen a szervezőbizottság beszámolója szerint már csak körülbelül 2500 belépőt tudnak felkínálni a versenyre. A szurkolók a legolcsóbban 146 Euró ellenében nézhetik meg élőben a száguldó cirkusz sztárjait, de akár 552 Eurót is áldozhatnak egy-egy belépőért.

Tavaly a három nap alatt összesen 131.200-an látogattak ki a pályára, ami rekordnak számít. Ha idén ez a szám nem is dől meg, a versenyen biztosan nem sok szabad hely lesz majd a pálya mentén.

2006-ban egyébként egy hónappal a verseny előtt elkelt az összes jegy, ezen a téren még akár rekordot is dönthet az idei futam, hiszen a Spanyol Nagydíjra majd csak május 13-án kerül sor.