Pénteken akár az égiek is megsirathatják a mezőnyt

Vágólapra másolva!
Bár a 2007-es szezon első futamára készülő versenyzőket és csapatokat verőfényes napsütés fogadta Melbourne-ben, az előrejelzések szerint az időjárás nem lesz ennyire kegyes hozzájuk egész hétvégén.
Vágólapra másolva!

Péntek: A meteorológusok esőt jósolnak a délelőtti órákban, és bár a másfélórás szabadedzések eredménye nem számítanak be a versenybe, az égi áldás még sokaknak fejfájást okozhat. A mezőnyben több újonc is van, akik még soha nem futottak az Albert Parkban, így számukra minden kör nagyon fontos lenne, és több csapat is most debütál majd a Bridgestone abroncsain. A szakemberek szerint kb. 60 százalék az esélye az esőnek, és az előrejelzések 22 fokos csúcshőmérsékletet jósolnak.

Szombat: Az időmérő edzésre a jelek szerint száraz körülmények közt kerül majd sor, hiszen az időjósok kizártnak tartanak bármiféle csapadékot. Az ég felhős lesz, de a hőmérséklet így is eléri majd a 20-22 fokot.

Vasárnap: A Forma-1-es szezonnyitó legfontosabb napján az előrejelzések szerint főként napos idő várható, a hőmérő higanyszála pedig 20-23 fokig kúszhat fel. Az eget kémlelők állítják: eső nem várható. De ne csüggedjünk, minden bizonnyal száraz aszfalton is izgalmas csatákat láthatunk majd.

Tehát a meteorológusok ezt jósolták, csak az kérdés, hogy egyeztettek-e az égiekkel is...