Megújult Tippversennyel várja olvasóit az F1hírek

Vágólapra másolva!
Az F1hírek Forma-1 hírmagazin az idei szezonban is útjára indítja ez elmúlt években nagy sikert arató Tippverseny játékát, ahol a kedves olvasók megmutathatják, ki lát a legjobban a jövőbe, illetve ki ismeri a legjobban az aktuális erőviszonyokat.
Vágólapra másolva!

Ahogy azt már olvasóink megszokhatták, az idei évben is megrendezésre kerül az F1hírek kissé megváltozott tippverseny játéka, melyben minden eddiginél értékesebb és érdekesebb exkluzív ajándékokat sorsolunk ki - minden egyes fordulóban!

A tippversenyben minden regisztrált tagunk kipróbálhatja magát, aki késztetést érez e szenvedélye gyakorlására. Az éppen terítéken lévő futam előtti csütörtök éjfélig lehet majd leadni az aktuális futamra a szavazatokat. A kiértékelésre a verseny utáni héten kerül majd sor, és minden egyes helyes válaszért, egy pont jár. A játékban résztvevők a pole pozíciót megszerező versenyzőre, illetve a pontszerző (első nyolc) helyeken befutó pilótákra fogadhatnak.

Az első futamra, a szezonnyitó Ausztrál Nagydíjra, csütörtök éjfélig lehet leadni a voksokat, így tehát, aki nem akar lemaradni, jobban jár, ha azonnal leadja tippjeit.

Az első forduló nyereményeiről is szót kell ejteni. Az első helyezett az ASZA Bt. felajánlásával egy Motorola V3 kártyafüggetlen beépített kamerával és bluetooth-tal is felszerelt szuper vékony mobiltelefonnal lesz gazdagabb, melyet akár már a jövő héten a kezében tarthat.

A második helyen végző játékosunk a Danubius Premier, Magyarország legnagyobb fitness-wellness hálózatának felajánlásával egy a Hotel Stadion Fitness centrumba érvényes exkluzív havibérlet boldog tulajdonosa lehet, mely magában foglalja a kiváló minőségű cardio- és erősítő gépek, a fedett uszoda, illetve a finn- és infra szauna használatát, valamint a különböző edzéseken (aerobic, aquatorna, fitball, jóga, meditatív aero training) való részvétel jogát.

És végül, de nem utolsó sorban, az első forduló harmadik helyezettje kezébe veheti Ifj. Dávid Sándor: Michael Schumacher a Forma-1 Királya c. életrajzi művet.

A nyeremények rátok várnak, most már a Ti kezetekben a döntés, rajthoz álltok-e a versenyen...

Mindenkinek jó tippelést kívánunk!

Az F1hírek szerkesztősége