Colin Kolles: Sutil egy igazi őstehetség

Vágólapra másolva!
A hétvégén Ausztráliában több újonc is átesik majd a tűzkeresztségen. Ide tartozik a Spyker csapatának pilótája, Adrian Sutil is, akiről csapatfőnöke, Colin Kolles állítja, óriási tehetségről van szó.
Vágólapra másolva!

Adrian Sutil tavaly megnyerte a japán Formula-3-as bajnokságot, 2005-ben pedig akkori csapattársa, az F1-ben szintén idén debütáló Lewis Hamilton mögött második lett az F3-as Euroszériában. A német sofőrtől a Forma-1-ben is sokat várnak.

A Spyker pilótája Tiago Monteirót szorította ki, így idén már nem csak a teszteken és a szabadedzéseken, hanem a versenyeken is bizonyíthat a száguldó cirkuszban.

"Adrian nagyon jó pilóta, és amit eddig láttam tőle, az arra utal, hogy egy igazi őstehetséggel van dolgunk"- mondta elismerően Colin Kolles, a Spyker csapatfőnöke. "Amellett, hogy roppant gyors, és szédületes reakcióképessége van, profi módon tartja a kapcsolatot a mérnökeivel és a médiával is."

"Nagyon remélem, hogy segíteni tudunk neki Forma-1-es pályafutása kezdetén, és vele együtt fejlődni fogunk"- tette még hozzá Kolles, aki a jelek szerint hosszútávra tervez a pilótával.