Kubica izgatottan várja első teljes szezonját

Vágólapra másolva!
Robert Kubica már nagyon várja, hogy végre megkezdhesse első teljes Forma-1-es évadját. A lengyel pilóta nagy elvárásokkal vág neki az idei évnek, hiszen csapata, a BMW Sauber jó időeredményeket produkált a felkészülési időszakban.
Vágólapra másolva!

Kubica tesztpilótaként kezdte a tavalyi szezont a Forma-1-ben, ám a Magyar Nagydíjon már a rajtrácson találta magát. A fiatal tehetség akkor a némileg váratlanul lapátra tett Jacques Villeneuve helyét vette át a BMW Saubernél.

Az ifjú sofőr jó teljesítményével meggyőzte a gárda vezetőit, hogy érdemes őt a jövőben is foglalkoztatni, így ezúttal már egy teljes szezon vár a lengyelek első Forma-1-es versenyzőjére.

A téli teszteken a BMW Sauber F1.07-es kódjelű modellje sokakat meglepett kimagasló eredményeivel, így nem csoda, ha Kubica bizakodva várja az ausztrál szezonrajtot: "Nagyon jól sikerült a felkészülésünk"- mondta a 22 éves lengyel.

"Időközben sikerült mindent és mindenkit alaposan megismernem a csapatnál, ami nagyon fontos. A gárdán belül igazán kellemes atmoszféra alakult ki, és már nagyon várom, hogy nekivághassak első szezonomnak, amit versenyzőként teljesíthetek"- fejezte be Kubica.