Massa: a McLaren lesz a Ferrari ellenfele

Vágólapra másolva!
Felipe Massa szerint a McLaren lesz a Ferrari legnagyobb ellenfele az idei esztendőben, miután a wokingi alakulat fantasztikus tempót diktált az elmúlt héten megrendezett bahreini tesztprogramon.
Vágólapra másolva!

A Ferrari brazil versenyzője korábban a BMW Saubert tartotta az idei év egyik legnagyobb esélyesének, ám a hét elején a spanyol Marca c. lapnak adott nyilatkozatában elmondta, úgy tűnik, a McLaren a többiek előtt van, legalábbis egyelőre.

"Roppant kicsik a különbségek, azonban szerintem a McLaren áll a legjobban jelen pillanatban" - mondta Massa. "A Renault is bizonyította, hogy jó autója van, éppen ezért semmiképp nem szabad alábecsülni a franciákat, ahogy a BMW-t sem. Mindezek ellenére nem aggódom, mert szimulációink bebizonyították, a hosszú etapok alatt a mi autónk is jól teljesít."

"Jóllehet néhány teszten nem tűntünk olyan gyorsnak, de tudjuk, hogy jó az autónk. Az teljesen mindegy, hogy egy másodperccel gyorsabbak vagy éppen lassabbak vagyunk a többieknél, az egyetlen, ami számít, hogy ott vagyunk az élmezőnyben" - tette hozzá Massa.