A Williams közel jár a McLarenhez

Vágólapra másolva!
A Williams-istálló technikai igazgatója, Sam Michael szerint csapatuk nincs sokkal lemaradva az élbolytól, és akár még be is foghatják legközelebbi riválisaikat a szezon során.
Vágólapra másolva!

Annak ellenére, hogy a grove-i bázisú csapat anyagi okok miatt Bahrein helyett a spanyolországi Valenciában készült az idei évre, Michael úgy gondolja, nincsenek túlságosan lemaradva riválisaikkal szemben, ugyanis az FW29-es remekül teljesített az elmúlt heti teszteken.

"Körönként hozzávetőlegesen fél másodperccel vagyunk csak elmaradva a tempót diktáló McLarentől, ami mindenképpen jó eredménynek számít" - mondta a csapat technikai igazgatója, Sam Michael a Sport Bildnek adott nyilatkozatában.

Mivel a Williams tavalyról már jól ismeri a Bridgestone termékeit, nem kizárt, hogy előnyből kezdheti meg az idei évet. A még független színeket képviselő "kiscsapat" az idei esztendőben Toyota-motorokkal fut majd, melytől a vezetőség szintén előrelépést remél.

Hogy mi lesz a valós erősorrend az idei évben, azt a nem egészen három hét múlva megrendezésre kerülő Ausztrál Nagydíjon megtudhatjuk.