A Toro Rosso megegyezett Speeddel

Vágólapra másolva!
Ahogy arra számítani is lehetett a Scuderia Toro Rosso versenyistálló a mai nap bejelentette, az idei évben is Scott Speed lesz Vitantonio Liuzzi csapattársa az olaszoknál, mellyel hivatalosan is minden hely elkelt a 2007-es Forma-1-es mezőnyben.
Vágólapra másolva!

Az amerikai versenyző jövője több hónapja bizonytalan, ám miután sikeresen megegyezett a Toro Rossóval, a csapat vezetősége megerősítette, Speed lesz a korábban már leszerződtetett Liuzzi csapattársa az idei esztendőben. Az amerikai versenyző úgy tűnik, valóban bebizonyította, elkötelezett a sport iránt.

Speed a mai nap meg is kezdte a Toro Rosso új autójának tesztelését Bahreinben, ahol a csapatok tovább folytatták a felkészülést a szezonnyitó Ausztrál Nagydíjra. Bár az amerikai versenyző csak az utolsó helyen végzett, a gárda főmérnöke elégedett volt a Newey-féle járgány teljesítményével.

"Még a fejlesztések korai fázisában vagyunk, meg kell tanulnunk, miként muzsikál az autó, és hogyan tudjuk a legjobban beállítani" - mondta a csapat főmérnöke, Laurent Mekies. "Az első két nap nem sikerült annyi kört megtennünk, amennyit szerettünk volna, de még kezdeti fázisban vagyunk. A tesztek harmadik napján már sokkal könnyebben ment a munka, sikerült javítanunk az új autó sebességén, miközben az aerodinamikai elemeken, és a mechanika beállításain dolgoztunk. A Bridgestone keverékeivel is foglalkoztunk, amikkel szintén meg voltunk elégedve."