Brawn szívesen lenne a Ferrari vezetője

Vágólapra másolva!
Ross Brawn elárulta, akár csapatvezetőként is el tudná képzelni magát a Ferrarinál a jövőben, azonban hangsúlyozta, technikai igazgatójaként semmiképpen sem szeretne tovább dolgozni az olaszoknál.
Vágólapra másolva!

A brit szakember a tavalyi év végén távozott a Ferraritól, hogy egyéves pihenőre vonuljon. Brawn remekül érzi magát távol a Forma-1-től, azonban egyesek úgy gondolják, hogy hamarosan visszatér, méghozzá a jövő évben, mikor nagy valószínűséggel már nem lesz a helyén Jean Todt, a csapat vezetője.

Az Auto Motor Und Sport német szaklapnak adott nyilatkozatában Brawn elárulta, hamarosan le fog ülni a Ferrari vezetőségével, hogy megtudja, mik a csapat szándékai, és milyen szerepet szánnak neki a jövőben, ha egyáltalán van ilyen.

"A Ferrari rengeteget tett értem, ezért úgy tartom sportszerűnek, ha először velük beszélek" - mondta Brawn, aki hangsúlyozta, technikai igazgatóként többé már nem szeretne tevékenykedni a Forma-1-ben. "Ha visszatérek, akkor más kihívásra van szükségem."

Mikor arról kérdezték, érdekli-e a csapatvezetői állás, esetleg Jean Todt megüresedő helye, Brawn a következőket válaszolta: "Ez is egy lehetőség a jövőre nézve."