Alonso: a McLaren nem kész a győzelemre

Vágólapra másolva!
Fernando Alonso figyelmeztetett, a McLaren nem engedheti meg magának, hogy elszálljon a téli teszteken nyújtott remek teljesítményétől, ugyanis még rengeteget kell dolgozniuk ahhoz, hogy győzelmi esélyesként érkezhessenek meg a szezonnyitóra Melbourne-be.
Vágólapra másolva!

A Forma-1 kétszeres világbajnoka, Fernando Alonso és a tavalyi évet győzelem nélkül záró McLaren versenyistálló eddig kimagaslóan teljesített a téli teszteken. Bár sokan már most a wokingi alakulatot tartják az idei év abszolút esélyesének, Alonso figyelmeztetett, még rengeteg munka vár rájuk a szezonnyitó Ausztrál Nagydíjig.

"Az időeredmények eddig nagyon jók, és a többiek csak követnek minket" - mondta a spanyol versenyző a Telecinco televíziónak adott nyilatkozatában. "Azonban az autó még nem áll készen az Ausztrál Nagydíjra, és fogytán az idő. Bízunk benne, hogy a jövő héten Barcelonában és a két hét múlva Bahreinben megrendezésre kerülő tesztek során véglegesíthetjük a csomagunkat. Egy utolsó löketre van szükségünk, és bár az utó már most jól muzsikál, még nem áll készen a győzelemre."

Alonso azt is elmondta, hogy véleménye szerint a Ferrari és a Renault lesz a McLaren két legnagyobb ellenfele az idei esztendőben. "A Ferrari jónak tűnik, és a Renault is jó erőben van, bár arra számítok, hogy a szokásosnál gyengébbek lesznek a szezon elején."