A Red Bull duója nem aggódik az új autó miatt

Vágólapra másolva!
A Red Bull Racing duója, Mark Webber és David Coulthard nincs elkeseredve, még akkor sem, ha az Adrian Newey által tervezett RB3-as modell eddig rendre gyengén teljesített a téli teszteken, és nem egyszer hagyta cserben a versenyzőket.
Vágólapra másolva!

A Red Bull Racing immáron két hete teszteli új autóját, ám az RB3-as eddig még egyszer sem tudta megközelíteni az élmenőket, sőt mi több, általában a lista végén végzett. A sztártervező, Adrian Newey által megálmodott modell eddig szinte mindig lerobbant a versenyzők alatt, akik mindezek ellenére nem aggódnak túlságosan, ugyanis véleményük szerint bár sok munka vár még rájuk, jó irányba haladnak a fejlesztések.

"Nagyon fontos számunkra, hogy minél több kört megtegyünk" - kezdte Webber az Autosportnak adott nyilatkozatában. "Az eheti teszt nem volt túl rossz számunkra. David és én a saját programunkra koncentráltunk. Rengeteget dolgoztunk a fékhűtés megbízhatóságán, és sokat pepecseltünk a részletekkel, így a jövő héten már sokkal hatékonyabbak leszünk Barcelonában. Sok pozitívum került felszínre a teszten, de még sok munka vár ránk."

Csapattársa, David Coulthard a következőkkel folytatta: "Még csak most térképezzük fel az új autót, és megpróbálunk a lehető legtöbb kört megtenni vele. Meg kell találnunk azokat a területeket, ahol fejlődést kell elérnünk, ezen dolgoztunk az elmúlt teszteken, így a teljesítményünk miatt nem kell aggódnunk."