Spanyol tesztpilótát igazolhat a Spyker

Vágólapra másolva!
Újabb spanyol versenyző érkezhet a Forma-1-be, ugyanis megbízható források szerint a Spyker Racing előrehaladott tárgyalásokat folytat Adrian Vallesszel, aki a tesztpilótai feladatokat láthatná el a hollandoknál az idei esztendőben.
Vágólapra másolva!

A Spyker egyelőre még nem jelentette be harmadik számú versenyzőjét, ám megbízható források szerint készen áll leszerződtetni a spanyol nemzetiségű Vallest, aki a tavalyi évben mutatkozott be a Forma-1 előszobájaként is emlegetett GP2-es géposztályban a Campos Racing színeiben.

Az egyedi sportautók gyártására specializálódott holland cégóriás február 5-én, jövő hétfőn mutatja be 2007-es versenyautóját, és a ceremónián nagy valószínűséggel hivatalosan is bejelentésre kerül Adrian leszerződtetése, feltéve ha a feleknek sikerül megegyezniük a részletekről, melyet leginkább az anyagiak befolyásolnak majd - ugyanis a spanyol pilóta fizetni fog azért, hogy autóba ülhessen.

Valles egyébként a Renault Világsorozatban vált ismertté, mikor 2005-ben a második helyen végzett bajnokságban a jelenleg a BMW Sauber színeiben versenyző Robert Kubica mögött.