Richards bízik honfitársai sikerében

Vágólapra másolva!
David Richards, a Benetton és a BAR-Honda korábbi csapatfőnöke úgy véli, hogy az idei szezon izgalmas csatákat hoz majd, és véleménye szerint brit honfitársai is jelentős szerephez juthatnak.
Vágólapra másolva!

A Prodrive elnöke akkor sem lenne meglepve, ha fiatal földijei már az idei szezonban világbajnoki esélyekkel állnának rajthoz: "Nehéz ilyen korán igazi erősorrendet felállítani, de én bízom benne, hogy az Angliát képviselő pilóták a tavalyinál jobb esélyekkel sorakozhatnak fel a rajtrácson."

A 2007-es mezőnyből Richards két honfitársát személyesen is ismeri még a BAR-Hondás korszakból, hiszen 2003-ban Jenson Button versenyző, Anthony Davidson pedig tesztpilóta volt a Honda elődjénél.

Így nyilván az sem meglepő, hogy Richards a pénzét Button sikerére tenné fel: "Biztos vagyok benne, hogy tavaly egész Anglia megkönnyezte Jenson magyarországi sikerét. Azon a napon remek munkát végzett, megérdemelte a jó eredményt. Persze sokan emlegetik, hogy a többieknek problémája volt, de akkor is be kellett érni elsőként a célba."

"A Honda a tavalyi szezon végén nagyon erős eredménysort produkált. Ha ezt a jó formát át tudják menteni az idei évre, akkor már a kezdetektől jól muzsikálhat a gépezet. Ugyanakkor nagyon örülök annak is, hogy Davidson végre versenyzői állást kapott, Hamilton pedig a lehető legjobb helyre került ahhoz, hogy sikeres legyen"- fejezte be Richards.