Vágólapra másolva!
A McLaren Mercedes vissza fog vágni a tavalyi vereségért, és ismét visszatér az élmezőnybe, figyelmeztetett a wokingiak egykori technikai igazgatója, Adrian Newey.
Vágólapra másolva!

A McLaren tíz év után először nem tudott versenyt nyerni a 2006-os idényben, noha egy évvel korábban még harcban volt a Renault-val a világbajnoki címért. A jelenleg a Red Bull Racing technikai vezetőjeként tevékenykedő Adrian Newey viszont úgy gondolja, hogy a kétszeres világbajnok, Fernando Alonsóval ismét visszatérhet az élre a McLaren.

"Kemény csapat" - mondta a technikai guru egykori gárdájáról. "És Fernando Alonso leigazolásával megszerezték a jelenlegi mezőny legsikeresebb versenyzőjét, hiszen a hétszeres világbajnok, Michael Schumacher az év végén visszavonult."

"Nagy valószínűséggel azok a dolgok, melyek a tavalyi évben hátráltatták a csapatot, a gumi- és motorszabályok megváltozásával az ő malmukra hajthatják a vizet. Éppen ebből kifolyólag úgy gondolom, hogy az idei évben ismét versenyképesek lesznek" - tette hozzá Newey.