A McLaren egyedül körözött Valenciában

Vágólapra másolva!
A McLaren Mercedes szerdán megkezdte exkluzív háromnapos tesztprogramját a spanyolországi Valenciában, ahol Fernando Alonso, Lewis Hamilton, és Pedro de la Rosa is pályára gördült a múlt héten bemutatott idei versenygéppel.
Vágólapra másolva!

A wokingi alakulat múlt kedden rántotta le a leplet vadonatúj járgányáról, mellyel a kétszeres világbajnok, Fernando Alonso már egy napot tesztelhetett Valenciában. A múlt heti tesztnap azonban csak az új autó bejáratásáról szólt, az igazi munka csak ma vette kezdetét.

A teszt zárt ajtók mögött, kizárólag a McLaren jelenlétével került megrendezésre. A wikongi alakulat három versenyzője közül Fernando Alonso bizonyult a leggyorsabbnak, a spanyol 67 kört teljesített és 1:12.387-es időt ért el.

Hamilton egész nap róhatta a kilométereket, míg de la Rosa délelőtt, Alonso pedig csak délután gördült pályára az MP4/22-es modellel.

Teszteredmények - Valencia - Szerda:

Poz. Pilóta Csapat Idő Kör 1. Alonso McLaren-Mercedes (B) 1:12.387 67 2. de la Rosa McLaren-Mercedes (B) 1:12.718 41 3. Hamilton McLaren-Mercedes (B) 1:13.023 69

Az eredmények nem hivatalosak