Vágólapra másolva!
Az egykori csapatvezető, Eddie Jordan szerint az emberek egyre jobban fogják tisztelni Michael Schumachert most, hogy visszavonult.
Vágólapra másolva!

Minden idők legsikeresebb autóversenyzője, Michael Schumacher Eddie Jordan alakulatánál kezdte meg Forma-1-es pályafutását 1991-ben. Az egykori csapatvezető ebből kifolyólag jól ismeri a német sofőrt, aki véleménye szerint idővel legendává nőheti ki magát a Forma-1-ben.

"Úgy gondolom, hogy Michael hírneve idővel egyre nagyobb és nagyobb lesz" - mondta Eddie Jordan. "Ha szavazásra buzdítanánk az embereket, akkor mindannyian azt mondanák, hogy Ayrton Senna a legnagyobb, mert sajnálatos módon ő már nincs köztünk. Ez természetes, minthogy az is, mikor idővel egy sikeres versenyző még nagyobb hírnévre tesz szert."

"Éppen ezért úgy gondolom, hogy Michael karaktere, az emberekben kialakított képe, és az ő iránta való tisztelet egyre nagyobb lesz" - folytatta a szakember, aki szerint idővel még a brit közönség is elfelejti korábbi sérelmeit, és a hétszeres világbajnok pártjára áll.

"Michael csodálatos versenyző. Voltak olyan időszakok pályafutásában, mikor nem igazán kedveltük őt, de valójában a Forma-1 egy meghatározó személyisége volt. Angliában sokan nem kedvelték, azonban a sérelmek idővel háttérbe szorulnak, csak a szépre emlékszünk. Meggyőződésem, hogy egy nap legenda lesz Michael Schumacherből."