Montoya: Schumacher egy senki Amerikában

Vágólapra másolva!
Az egykori Forma-1-es versenyző, Juan Pablo Montoya nem tudott szó nélkül elmenni Schumacher egy korábbi nyilatkozata mellett, és keményen visszavágott a hétszeres világbajnoknak.
Vágólapra másolva!

A kolumbiai versenyző egyik pillanatról a másikra döntötte el, hogy az amerikai NASCAR szériában folytatja pályafutását, és azonnali hatállyal - év közben - elhagyja akkori csapatát, a McLaren Mercedest, melynek vezetőségével már egy korábbi ügy kapcsán összeveszett.

Montoya remekül érzi magát Amerikában, és határozottan kijelentette, többé nem kér a Forma-1-ből. Azonban mikor az újságírók Schumacher egy korábbi nyilatkozatával - melyben lesajnálóan beszélt a NASCAR szériáról - szembesítették, a temperamentumos versenyző kifakadt.

"Schumacher egy senki Amerikában. Ha elvinnék a floridai Homesteadbe és megmondanák neki, hogy próbáljon meg fél másodpercen belül maradni a legjobbhoz képest, akkor biztos vagyok benne, hogy szívrohamot kapna" - vágott vissza Montoya az időközben visszavonult hétszeres világbajnoknak.