A Mercedes is alkalmazná Schumachert

Vágólapra másolva!
A Mercedes-Benz sportigazgatója, Norbert Haug bármikor szívesen látná csapatában Michael Schumachert, aki közel tizenhat évnyi versenyzés után a tavalyi évben visszavonult.
Vágólapra másolva!

Bár a hétszeres világbajnok számára mindig is lesz hely a Ferarrinál, most úgy tűnik, Michael több lehetőség közül is választhatna, ha a visszatérésen gondolkodna. Egykori munkaadója, Norbert Haug a héten elárulta, bármikor szívesen látná a csapatban Schumachert, aki pályafutását a német autógyártó színeiben kezdte meg a motorsportban.

"Ha valaha is arra vágyik, hogy visszatérjen oda, ahol nemzetközi karrierjét elkezdte, tudja a telefonszámomat" - mondta Haug a Motorsport Actuell c. lapnak adott nyilatkozatában, melyben kifejtette, bármikor szívesen alkalmazná a német bajnokot.

Azonban a visszatérés elég valószínűtlennek tűnik, különösen addig, míg Ron Dennis a McLaren csapatfőnöke. Schumacher korábban már elmondta, volt egy időszak, mikor komolyan fontolgatta, hogy visszatér a Mercedeshez, ám személyes okok miatt végül a Ferrarit választotta.

"Minden rendben ment a Mercedesszel, és meg is tudtunk volna egyezni, azonban Ronnak teljesen más elképzelései voltak arról, miként kell futtatni egy Forma-1-es csapatot" - mondta Schumacher még egy korábbi interjújában.