Vágólapra másolva!
Nick Heidfeld sikeresen letesztelte a BMW Sauber mai nap bemutatott 2007-es versenygépét, mellyel a hivatalos ceremónia után pályára gördült Valenciában. A német versenyző első benyomásai pozitívak voltak az új autóról.
Vágólapra másolva!

A BMW Sauber kedden leplezte le vadonatúj versenyautóját, az F1.07-est, melytől a vezetőség komoly előrelépést remél. A számos helyet átdolgozott modell már meg is tette első köreit a spanyolországi Valenciában, ahol hűvös, de száraz idő fogadta a volán mögött ülő Heidfeldet.

"Probléma nélkül ment minden. A kezdetektől fogva jól éreztem magam az autóban, bár még kicsit szokatlan volt. Természetesen egy vadonatúj autóval még senki nem mer a határon autózni, ahogy én sem. Először a rendszert kell leellenőrizni, majd feltérképezni a különböző területeket" - mondta Heidfeld a délutáni teszt után.

"Az első három körben egy-egy másodperceket javítottam időeredményeimen. Ez is azt mutatja, hogy még nagyon távol voltam attól, hogy kihozzam az autóból a maximumot. Már alig vártam ezt a napot. Az elmúlt hónapokban mindenki hihetetlen keményen dolgozott Hinwilben és Münchenben" - folytatta a német versenyző.

"A csapat tele van ambíciókkal és minden eddiginél motiváltabb. Egy igen érdekes szezon elé nézünk, hiszen számos ismeretlen tényezővel kell megküzdenünk. A következő három napban nagyon keményen fogjuk tesztelni az F1.07-est."