Ralf optimistán várja az idei évet

Vágólapra másolva!
Ralf Schumacher bízik benne, hogy a radikális változtatások kerülése meghozza a sikert a Toyota számára az idei évben, és sikerül visszavágnia az elmúlt szezonban elszenvedett súlyos vereségért.
Vágólapra másolva!

A Forma-1-ben eltöltött öt éve alatt nem kevesebb, mint egy milliárd dollárt költött el a Toyota, mely idén ünnepli ötvenedik évfordulóját a motorsportban. A csapat éppen ezért minden eddiginél komolyabban készült a 2007-es idényre, mert ha most is elbuknak, egy életre leírják magukat a királykategóriában.

A kölni bázisú csapat céljai idén sem változtak, miután nem sikerült megszerezniük első győzelmüket a tavalyi szezonban. Bár az elmúlt évben komoly változásokon ment át az alakulat: átalakult a szervezeti felépítése, és új emberek kerültek fontos posztokra, a vezetőség fontosnak tartotta, hogy változatlan versenyzői felállással, és menedzsmenttel kezdjék meg az idei évet.

Ralf Schumacher is a folytonosságban bízik, és elmondta, legfőbb célja, hogy győzelemhez segítse csapatát.

"Optimista vagyok az idei évet illetően. Talán a Toyota malmára hajthatja a vizet, hogy mi vagyunk az egyedüli csapat a mezőnyben, mely minden tekintetben változatlan felállással kezdi meg az évet. Ez jól jöhet még nekünk, hiszen a csapaton belüli stabilitás mindennél fontosabb" - magyarázta Ralf. "Újabb év telt el, jóval tapasztaltabb a csapat, és magamban is érzem az erőt, mely a sikerek eléréséhez elengedhetetlen. Már alig várom, hogy kezdetét vegye a szezon, és megkezdhessem a munkát."

"Legfőbb célom, hogy győzelmet szerezzek a csapatnak, mert nagyon megérdemli. Mindenki keményen dolgozott az elmúlt években, és a siker eddig elkerült minket. Természetesen mindenki számára a bajnokság megnyerése a legfontosabb, én is erre hajtok, de jelenleg ez még távolinak tűnik. Élvezem a munkát, szeretek a csapatnál versenyezni, úgy érzem, motivált vagyok."