Coulthard motiváltabb, mint valaha

Vágólapra másolva!
David Coulthard minden eddiginél motiváltabban várja az idei évet, állítja a Red Bull Racing ügyvezetője, Christian Horner, aki szerint az osztrák tulajdonban lévő alakulat komoly erőre kaphat az Adrian Newey által tervezett RB3-as versenyautóval.
Vágólapra másolva!

Új korszak kezdődik az energiaital-gyárosok számára, hiszen az idei évet már a sztártervező, Adrian Newey által megálmodott versenyautóval kezdhetik meg. A vezetőség sokat vár a Renault erőforrással ellátott RB3-as modelltől, bár Horner arra is felhívta a figyelmet, hiba lenne azonnali áttörésre számítani.

"Versenyképes a motorunk, a történelem egyik legsikeresebb tervezője a mi szolgálatunkban dolgozik, és szinte minden területen erősek vagyunk" - mondta Horner. "Nyilvánvalóan hatalmasak az elvárások velünk szemben, azonban nem szabad elfelejteni, hogy független csapat vagyunk, és félelmetes ellenfeleink vannak a gyári alakulatok személyében. Azonban céljaink tiszták: sikereket akarunk elérni a Forma-1-ben. Az idei év lehet a sikersorozat első állomása."

A szakember nem győzte hangsúlyozni, hogy versenyzőik minden eddiginél motiváltabban készülnek az idei évre, hiszen tudják, reális esélyük lehet a dobogóra, és akár még a győzelem is az ölükbe pottyanhat, ha jókor lesznek jó helyen.

"David hihetetlenül motivált. Az elmúlt két évben roppant keményen dolgozott, a csapat fontos részévé vált, és minden eddiginél jobban odatette magát a téli felkészülésben" - folytatta Horner. "Sokkal keményebben edzett, és jóval fittebb, mint bármikor. Motivált, és már alig várja, hogy megtudja, miként teljesít az új autó. Nagyok az elvárásai az idei évvel kapcsolatban. Személy szerint én még soha nem láttam ilyen motiváltnak és fittnek."