A Toro Rosso még nem döntött versenyzőiről

Vágólapra másolva!
A Scuderia Toro Rosso résztulajdonosa, Gerhard Berger elmondta, nem aggódik amiatt, hogy még nem jelentették be versenyzői felállásukat az idei évre, noha a többiek már mind tisztában vannak azzal, kikkel kezdik meg a 2007-es szezont.
Vágólapra másolva!

A Red Bull fiókcsapata az egyedüli alakulat a mezőnyben, amely még nem jelentette be 2007-es versenyzői felállását, bár sokan úgy gondolják, Vitantonio Liuzzi és Scott Speed a legesélyesebb a két - még üresen álló - ülésre.

Bár úgy volt, hogy még év vége előtt bejelentést tesz a csapat, Berger hangsúlyozta, a bejelentés elhalasztása nem jelenti azt, hogy változott volna a terv, és más versenyzők után kezdett volna kutatni a csapat.

"Természetesen Tonio és Scott a két legesélyesebb a versenyzői ülésre" - mondta Berger Tirolban, ahol jelenleg is téli vakációját tölti. "Azonban még át kell gondolnunk néhány dolgot. Semmi nem sürget minket, így nyugodtan kigondolhatjuk, miként folytassuk az idei évben."

Az elmúlt hetekben olyan híresztelések is napvilágot láttak, melyek szerint a Toro Rosso esetleg fizetős versenyző után kutat. Berger azonban határozottan cáfolta, hogy ez lenne a helyzet, noha ő is tisztában van azzal, hogy a Spykertől menesztett Tiago Monteiro és a Williams színeiben tesztelő indiai Narain Kartkieyan rengeteg tőkét hozhatna a csapathoz.

Az egykori autóversenyző azt is elmondta, a háromszoros Champ Car bajnok, Sebatsien Bourdais sem célpont az idei évre, és bár a francia versenyző lenyűgözte teljesítményével a december eleji teszteken, csakis 2008-ban jöhet szóba leszerződtetése.

"Hihetetlenül jól ment, lenyűgözött a teljesítménye, azonban ő csak 2008-ban jöhet szóba" - erősítette meg az osztrák üzletember.