Montezemolo: Schumacher is volt már részeg

Vágólapra másolva!
A Ferrari elnöke, Luca di Monzemolo egyáltalán nem aggódik Kimi Raikkönen kicsapongásai miatt, ugyanis elmondta, korábban is előfordult már olyan, hogy versenyzőik lerészegedtek egy jó buli alkalmával.
Vágólapra másolva!

A kicsapongásairól elhíresült finn versenyzőt rengeteg kritika érte az elmúlt években, amiért sokszor ittasan bulizott, és mindezt a nyilvánosság előtt tette. Bár az olaszok ügyvezetője, Jean Todt diszkrétebb bulizásra szólította fel Raikkönent, Luca di Montezemolo nem tart attól, hogy a bulik kihatással lennének újdonsült versenyzőjük teljesítményére.

A Ferrari elnöke elárulta, egykori versenyzőik sem vetették meg az alkoholt, és volt, hogy egy-egy buli alkalmával igencsak a pohár fenekére néztek. Montezemolo azonban nem tulajdonít különösebb jelentőséget ennek, ezért nem is aggódik Raikkönen - sokak szerint - zűrös előélete miatt.

"Mindenkivel előfordult már, hogy berúgott" - mondta a Ferrari elnöke. "Eddie Irvine is hasonló volt ezen a téren, mint Raikkönen. Néha a kerpeni sráccal is előfordult, hogy többet ivott a kelleténél, még akkor is, ha ezt sokan nehezen tudják elképzelni róla."

"Éppen ezért egyáltalán nem aggódom Kimi miatt. Motivált, és véleményem szerint semmi gond nem lesz a hozzáállásával a Ferrarinál."