Massa elégedett a Ferrari teljesítményével

Vágólapra másolva!
Felipe Massa teljes mértékben elégedett a Ferrari téli teszteken nyújtott teljesítményével, és bár a kezdeti lendületnek úgy tűnik, nyoma veszett, minden jel arra utal, hogy jó irányba haladnak a fejlesztések.
Vágólapra másolva!

Az olasz gárda fantasztikus lendülettel kezdett neki a téli teszteknek, és versenyzői abszolút fölényben voltak Barcelonában. Azonban az elmúlt két tesztprogramon a többiek is megvillantották oroszlánkörmeiket, miután sikerült túltenniük magukat az új Bridgestone-ok miatti nehézségeken.

Massa azonban nem tulajdonít különösebb jelentőséget a lassulásnak, hiszen elmondta, a többiekkel ellentétben ők csakis kizárólag a versenybeállításokon dolgoznak, és nem az időeredményekre mennek.

"Autónk egyenletesen teljesít" - mondta a Gazzetta dello Sport-nak adott nyilatkozatában. "Kezdetektől fogva meg vagyunk elégedve az új abroncsokkal, és az új váltómű, melyen Badoer dolgozik, eddig tökéletesen működik. A többiek most gyorsabbak nálunk, ám mi most másképp dolgozunk: csakis a versenybeállításokat teszteljük, nehéz autóval."