A Spyker tízmilliós ajánlatot tett Hamiltonnak

Vágólapra másolva!
Holland lapértesülések szerint Michiel Mol, a Spyker istálló tulajdonosa egy hosszú távú szerződést kínált Lewis Hamiltonnak, aki a jövő évben már biztosan a McLaren színeiben kezdi meg pályafutását a Forma-1-ben.
Vágólapra másolva!

Megbízható források szerint az egyedi autók gyártásával és fejlesztésével foglalkozó holland cégóriás hosszú ideje tárgyalásban állt a GP2-es széria idei bajnokával, Lewis Hamiltonnal. A hírek szerint Michiel Mol egy tízmillió dolláros ajánlattal kereste meg a brit bajnokot, akit hosszú távra a csapathoz szeretett volna láncolni - majd idővel jó pénzért egy nagy csapatnak továbbadni.

Az üzletember a McLaren hezitálását próbálta meg kihasználni, ugyanis a wokingiak sokáig ódzkodtak attól, hogy hosszú idő után ismét egy újonccal kezdjék meg az idényt, különösen úgy, hogy a másik versenyzői ülésben a Forma-1 kétszeres világbajnoka, Fernando Alonso fog ülni 2007-ben.

A Spyker a jövő évben Ferrari motorokkal kezdi majd meg első teljes szezonját a Forma-1-ben. A holland istálló szándékai komolyak, amit az is mutat, hogy a vezetőség Hamiltont szerette volna leszerződtetni Albers mellé a 2007-es idényre.

A brit versenyző elvesztésével, nagy valószínűséggel a portugál nemzetiségű Tiago Monteiro lesz Albers csapattárs a jövő évben, akinek elmondása szerint, már csak az aláírások hiányoznak véglegesített szerződéséről.