A Red Bull duója Newey-tól várja a sikert

Vágólapra másolva!
A Red Bull Racing pilótapárosa, David Coulthard és Mark Webber szerint fordulópont lesz a csapat számára a 2007-es idény, mikor az Adrian Newey által megálmodott versenygéppel minden eddiginél nagyobb nyomást gyakorolhatnak majd riválisaikra.
Vágólapra másolva!

Vasárnap este került megrendezésre az Autosport Díjkiosztó gála Londonban, ahol a szokásokhoz híven a Forma-1 krémje is megjelent. Az eseményen David Coulthard és újdonsült csapattársa, Mark Webber is jelen voltak, akik mindketten optimistán nyilatkoztak a 2007-es idényről.

"Örülök Mark érkezésének" - kezdte mondandóját Coulthard. "Gyors versenyző, és rengeteg hasznos információt hozhat magával a Williamstől. Bízom benne, hogy problémamentes lesz a munkakapcsolatunk, és ösztönzően hatunk majd egymásra."

"Rengeteg ember dolgozik a csapatban, nem csak Adrian, aki éhes a sikerre. Jól tudjuk, hogy nem lesz egyszerű, kemény lesz a munka, de fel vagyunk rá készülve. Mindannyian izgatottan várjuk január közepét, mikor először pályára gördülhet az új autó."

Webber is optimistán nyilatkozott jövő évi esélyeiről, különösen azok után, hogy az elmúlt héten már kipróbálhatta a Red Bull idei modelljét a spanyolországi Barcelonában.

"Az elmúlt héten megkezdhettük a munkát, aminek nagyon örültem" - mondta. "Természetesen már a jövő évi versenygépet várjuk, és bízunk benne, hogy Adrian egy olyan autót biztosít majd számunkra, mellyel az élmezőnyben lehetünk. Úgy gondolom, mindketten ki vagyunk éhezve a sikerre. David már nyert versenyeket, ám nekem még ez nem jött össze, így mindent megteszek majd azért, hogy egy nap én is felállhassak a dobogó legmagasabb fokára."