Stoddart készen áll a nagy bejelentésre

Vágólapra másolva!
Minden jel arra utal, hogy az egykori Minardi Forma-1-es versenyistálló tulajdonosa, Paul Stoddart a hétvégi szezonzárón, Mexikóban jelenteni be, hogy a 2007-es idényben saját csapatot indít az amerikai Champ Car bajnokságban.
Vágólapra másolva!

Az ausztrál üzletember 2005 végén adta el Forma-1-es csapatát a Red Bull cégóriásnak, ám azóta minden erejével azon van, hogy ismét visszatérjen a motorsportba. A legfrissebb hírek szerint Stoddart most minden eddiginél közelebb került ahhoz, hogy ismét csapatot indítson, méghozzá az Európában még csak kis népszerűségnek örvendő Champ Car szériában.

Megbízható források szerint Stoddart a RuSPORT istálló felvásárlását tervezi, ám legutóbbi nyilatkozatában ezt határozottan cáfolta. Egy másik lehetséges célpont a CTE Racing-HVM istálló lehet az ausztrál üzletember számára, mely az idei évben igen versenyképesnek bizonyult, egy futamgyőzelmet szerzett és az elmúlt két versenyen a pole pozícióból indulhatott.

"Egy indianapolisi bázisú csapatot fogok felvásárolni, de egyelőre többet nem mondhatok. Bízom benne, hogy a hétvégén Mexikó városban elárulhatom már a részleteket" - mondta titokzatosan Stoddart.