Németország
21:002024. június 14.
Skócia
Magyarország
15:002024. június 15.
Svájc
Vágólapra másolva!
A McLaren Mercedes jelenlegi tesztpilótája, a brit nemzetiségű Gary Paffett veszi át a Super Agurihoz szerződő Anthony Davidson megüresedő helyét a Honda Racing versenyistállónál a 2007-es idényben.
Vágólapra másolva!

A brit Autosport magazin értesülése szerint a Honda már hetek óta tárgyalásban áll a jelenleg még a McLarennek dolgozó Gary Paffettel, akit a wokingiak már korábban biztosítottak afelől, hogy nem állnak az útjába, ha szerződése lejárta után el akarja hagyni a csapatot.

Paffett egyik legnagyobb ellenfele a Red Bull Racingtől az idei évben menesztett Christian Klien, ám a szakavatottak egyértelműen a brit tehetséget tartják az esélyesebbnek, aki a McLarennél szerzett tudásával előbbre vihetné a brackley-i bázisú csapatot.

"Ésszerű lenne egy olyan versenyzőt választani, aki a jelenlegi élcsapatoknál dolgozott, hiszen tudásával rengeteget tudna segíteni a csapatnak" - mondta egy magát megnevezni nem kívánó Hondához közel álló forrás az Autosport magazinnak adott nyilatkozatában.

Paffett tehát Jenson Button és Rubens Barrichello munkáját segíti majd a Hondánál a jövő évben, miután Anthony Davidson a Super Aguri versenyistállónál folytatja pályafutását.

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!

Mindent egy helyen az Eb-ről