Kiszivárgott a McLaren jövő évi festése

Vágólapra másolva!
A spanyol Marca című hírlap fotósának sikerült lencsevégre kapnia a McLaren versenyistálló jövő évi festését Valenciában, ahol a wokingi alakulat éppen reklámfilmet forgatott nagy valószínűséggel új főszponzora, a Vodafone számára.
Vágólapra másolva!

A McLaren Mercedes versenyistálló a jövő évet új felállással, új főszponzorral, és nem utolsó sorban új filozófiával kezdi majd meg. A vezetőség az elmúlt hónapban megerősítette, januárban mutatják be a megújult csapatot a nagyközönségnek, ám mint kiderült már az elmúlt héten pályára gördült az új színekben pompázó McLaren.

A csapat szóvivője ugyan elmondta, csak egy próbaváltozatot vittek pályára Valenciában, ám egyes úgy gondolják, ez csak mellébeszélés. A wokingiak vélhetően szinte ugyanazzal a festéssel kezdik majd meg a jövő évet, mint amit a Marca a héten nyilvánosságra hozott, noha a szóvivő megerősítette, a végleges festést a csapat hivatalos bemutatóján, januárban láthatja meg a nagyközönség.

A reklámfilmben egyébként Pedro de la Rosa és a GP2-es széria újdonsült világbajnoka, a jövő évi versenyzői ülésre jó eséllyel pályázó Lewis Hamilton szerepel majd.